Chili Jóga Rózsadomb

Chili Jóga Rózsadomb

A Chili-módszer egy dinamikus, éber meditáció, mely harmonizálja a testtartást, a légzést és a koncentrációt.

A CHILI-JÓGA® klasszikus hatha hot jóga alapokra épülő gyakorlatsor, amely során a gyakorlók az egyes ászanákat meghatározott sorrendben, a légzéssel összhangban végzett átkötő mozdulatokkal egészítik ki. A gyakorlatsor feléleszti a test belső tüzét, ezzel energizálja az egyes szerveket, az izomzatot és a szellemet. Kifejlesztésében szerepet játszott a lépcsőzetes terhelés és a test rugalmasságának növelése annak érdekében, hogy életkortól és egészségi állapottól függően bárki részt tudjon venni óráinkon. Hogy biztosak lehessünk a CHILI-módszer hatékonyságában és pozitív élettani hatásaiban, a névadó immonológus, bőrgyógyász és jógaoktató szakembereket vont be a CHILI-módszer megalkotásakor.

Fűtés vs. friss levegő
A CHILI-JÓGA® több, mint egy újabb hot jóga irányzat. Az első olyan jóga-módszer, amellyel elérhető a sejtszintű méregtelenítés, mivel Magyarországon egyedülálló módon infrapanelekkel és infraszálakkal fűtjük a termet. Az infra előnye, a bőrfelszín alá 4-6 millimétertől akár 4 centiméterig is beható sugárzás felmelegíti a szöveteket, intenzív izzadást indít meg, így a salak- és méreganyagokat a verejtékmirigyeken keresztül kijuttatja a szervezetből. Az infra hatására gyorsan nő az izmok rugalmassága is, ezáltal a gyakorlatsor elvégzése is lényegesen könnyebb. Mivel a Nap frekvenciájával azonos rezgésszámmal rendelkezik, ezért is nevezik bioenergiának. A gyakorlatok közben csak a környezeted és a tested forrósodik fel, a levegő nem. Izmaid, ínszalagjaid és izületeid folyamatosan nyúlnak, miközben friss, oxigéndús levegőt lélegzel be a forró, elhasznált helyett. Az infra technológia lehetővé teszi, hogy azok is élvezzék a hot jóga minden előnyét, akik eddig elviselhetetlennek érezték a forró levegőt.

Hang és fényterápia
Hiszünk az érzékelés és az érzékek harmóniájában. Ezért a CHILI-JÓGA® gyakorlatait kifejezetten a módszerhez írt akusztikus hangtál zenével kötöttük össze, amely pulzáló, meleg fényekkel kiegészülve minden érzékszervünkre egyaránt pozitívan hat. A tibeti hangtál néven ismert rezgőtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyítási, meditációs és egyéb relaxációs célokra. E nagyhatású akusztikus eszközöket, melyek gazdag vibrációja a testünkre és az elménkre egyaránt hatással van, különös misztérium lengi körül. Vibrációjuk felébreszti a sejtek emlékezetét és gyógyító energiákat szállít a szervezet minden részébe.

Egészség és biztonság
A CHILI-JÓGA® legfontosabb célkitűzése, hogy megteremtse és meg is őrizze egészséged, ennek érdekében a jógateremben és az öltözőkben az országban elsőként alkalmazzuk a Grabo Silver Knight 2010-ben az USA-ban nagydíjat nyert padlóját. Ez a különleges padlóburkoló anyag egyedülálló önfertőtlenítő felülettel rendelkezik, amelyet nanoezüst és nanotitándioxid részecskék alkotta kettős védelmi rendszer biztosít. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy a Grabo Silver Knight padlóburkoló eltávolítja az ismert baktérium-, és gombafajták 99%-át, beleértve még az e-coli baktériumot is. A CHILI-JÓGA® óráira kérünk, hogy ne hozz magaddal saját matracot, ezt mi biztosítjuk számodra és minden használat után sterilizáljuk. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy óráinkon fertőtlenített, garantáltan biztonságos matracot használsz. A falak festékkel való borítása is vegyszer-, és káros anyag mentes. A Harzo technológiának köszönhetően ásványi kristály biztosítja a tökéletes egészséget.
A CHILI-JÓGA® a te utad, amelyen a mi segítségünkkel, de neked kell végig menned és a te egészségedet szolgálja.

A Chili Jóga Rózsadomb a következő szolgáltatásokat nyújtja neked MINI MOL Green Kártyádnak köszönhetően:

MINI Kártyád felmutatásával bármely Chili Jóga bérlet vagy több-alkalmas tagság megvásárlása esetén Chili limonádéra vagy chilis moccachinora vagy a vendégünk. Az ajándékhoz kártyád felmutatásával juthatsz hozzá a Cafe Cino-ban (Rózsadomb Center - 1025 Budapest, Törökvész út 87-91.)

Chili Jóga Rózsadomb
Cím: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. V. emelet
Tel: (+36) 30 583 6797
E-mail: info@chilijoga.hu
Web: www.chilijoga.hu
Facebook: www.facebook.com/chilijoga